Psykolog, Niels Karl Jakobsen

cand.psych.aut.
medlem af Dansk Psykologforening


Kunsten er at tænke anderledes - mere med sig selv, end imod sig selv

Jeg tilbyder supervision af endnu ikke autoriserede psykologer.

Her er eksempler på efterfølgende udtalelser:


Sofie, 30 år


Jeg har fået intern individuel supervision og intern gruppe supervision ved Niels Karl i forhold til mit arbejde indenfor beskæftigelsesområdet. Supervisionen har overordnet været bygget op som sagssupervision, men der har også været god plads til supervision på mine personlige og faglige udfordringer i min rolle som nyuddannet psykolog på vej mod autorisation.

Niels Karl er meget anerkendende i sin tilgang, hvilket har hjulpet mig meget, når jeg indimellem har tvivlet på mine egne evner som psykolog og på mine muligheder for at skabe forandring for en borger. Derudover er Niels Karl en meget engageret supervisor, der altid giver sig tid til at sætte sig ind i en sag, også når den opstår akut. Sidst men ikke mindst er Niels Karl humoristisk, hvilket er befriende, når arbejdsdagen indeholder alvorlige og komplekse sager.

Jeg kan på det varmeste anbefale Niels Karl som supervisor.

Louise, 30 år


Jeg har gået til supervision ved Niels Karl fra jeg blev færdiguddannet psykolog og indtil jeg opnåede min autorisation. Han har i høj grad hjulpet mig gennem sagssupervision, men i ligeså høj grad hjulpet mig med at finde min egen identitet som psykolog gennem såvel etiske som praktiske diskussioner.
Niels Karl har stor erfaring som beskæftigelsespsykolog og meget konkret erfaring med kognitiv adfærdsterapi, og begge dele gør ham til en stor støtte og god supervisor indenfor dette felt.
Vores samarbejde har været meget værdifuldt for mig, da det har været med til at udvikle mig til den psykolog jeg er i dag, og jeg kan give Niels Karl mine bedste anbefalinger som supervisor.

psykolog

Udtalelser fra andre jeg har haft samtaler med:


Kvinde, 32 år


"Så længe jeg husker, har det gjort ondt at være mig.
I årenes løb har jeg ofte haft perioder hvor jeg har haft det rigtig svært, men det har dog altid lykkedes mig at rejse mig igen… bare ikke den sidste gang det skete for mig for ca. et år siden.
Her vidste jeg instinktivt, at nu ville det ikke lykkes mig at hjælpe mig selv op igen, jeg måtte bede om hjælp.

Jeg tog derfor en beslutning, om at jeg blev nødt til at få talt med en psykolog, og i denne forbindelse kontaktede jeg Niels Karl. Jeg kendte ikke Niels Karl, havde hverken hørt godt eller skidt om ham, og da jeg endelig sad foran ham, var jeg fra første sekund klar til at rejse mig op og gå, hvis det skulle vise sig, at vi ikke havde god kemi.
Jeg husker, til trods for mit høje forsvar, at der ikke gik mere end få minutter, før jeg var klar over, at jeg virkelig havde haft heldet med mig.
Jeg havde det virkelig dårligt, men jeg sad samtidig med følelsen af, at jeg var heldig at sidde over for et meget velbegavet og varmt menneske, og derfor kunne jeg være tryg.

Niels Karl har hjulpet mig med at slippe fri af uhensigtsmæssige tanke- og handlemønstre, der førhen har fastholdt mig i følelser af angst og tristhed. Derfor har jeg fået mulighed for at opfatte mig selv og min omverden på en ny måde, og jeg tør endelig tro på, at jeg har et godt liv foran mig.

Niels Karl har - via sin måde at arbejde på - en evne til at forene solid faglighed og analytisk skarphed med en direkte og ”ligetil” måde at kommunikere på. Dette bliver gjort med en stor menneskelig varme, og han formår at skabe en let stemning, så det for mig bliver udholdeligt at arbejde med tunge og svære følelser.

Vores samarbejde er meget værdifuldt for mig, og jeg kan give Niels Karl mine allerbedste anbefalinger."

Kvinde, 32 år, Cand.pæd. i pædagogisk psykologi, ansat i soc. psykiatrien."


Mand, 53 år


Da jeg indledte et terapiforløb hos Niels Karl, var jeg spændt på, om det ville få negativ betydning, at jeg selv er psykolog, men kom med en helt privat problematik.
Men jeg blev mødt som den person, jeg er – ikke bare som min profession.
Jeg blev mødt med en venlig, imødekommende, humoristisk og dog meget professionel attitude.

Niels Karl hjalp mig i kraft af en stil, der skiftede passende mellem at være understøttende og konfronterende, til at få overblik og nye erkendelser, således, at jeg kunne håndtere min problematik.

Jeg må sige, at jeg anser ham for en yderst kompetent psykolog og terapeut.

Psykolog, mand 53 år.Kvinde, 43 år


"Da jeg startede i et forløb hos Niels Karl, var jeg sygemeldt, ekstremt sårbar og ustabil.
Jeg havde meget lavt selvværd, var selvmordstruet og bekymret for, om jeg nogen sinde ville komme til at leve et nogenlunde tåleligt liv.

Niels Karl har med sit engagement i mig som menneske og gennem terapiformen kognitiv adfærdsterapi været en stor del af grunden til, at jeg i dag lever det liv, jeg ønsker, med troen på mig selv, nuet og fremtiden.

Kvinde 43 år. Sosu-assistent.